Våre trenere

VÅRE TRENERE

Vi har satt sammen et unikt trenerteam av trenere som jobber frem et riktig pedagogisk treningsopplegg i forhold til alder og nivå. 

Alle trenere kan utfylle hverandre.

Riktig koreografi er viktig for utviklingen av dansere både individuelt og i grupper.

Koreografi skal både være utfordrende og oppnåelig slik at danseren utvikles og føler gleden av å mestre nye elementer i dansen.

Les om hver enkelt trener under.

Silje Sogn Stave

Sportslig leder

silje@moveon.no


Silje har en bachelorgrad i sport management fra Norges Idrettshøgskole.

Hun har tidligere vært aktiv konkurransedanser, og vært på landslaget til Norges Danseforbund (ND), hun har også trener 1 og trener 2 utdanning gjennom ND samt dommerutdanning i FDJ og IDO grener.

Kia Mikkelsen

kia@moveon.no


Kia har en bachelorgrad i barnehagelærer og jobber til daglig som pedagogisk leder i barnehage. Hun har i tillegg til dette trener 1 og trener 2 utdanning gjennom ND, samt dommerutdanning i FDJ.

Kia har tidligere vært aktiv konkurransedanser i freestyle og slow.


Mariann Wikerøy Funderud

mariann@moveon.noAne Christensen

Ane@moveon.no


Ane har trener 1 utdanning gjennom ND. Hun har gått idrettslinjen på Ski Videregående og fullført førstegangstjeneste i militæret. Hun har også vært aktiv konkurranedanser i freestyle, slow og disco på nasjonalt og internasjonalt nivå. Nå studerer hun til å bli lærer.

Benedicte Grebstad Tune

benedicte@moveon.no


Benedicte har ansvaret for akrobatikk i klubben. Hun har selv bakgrunn fra turn, og har lang erfaring både som aktiv turner og trener.

Hun har en rekke utdanninger gjennom Norges Turn og gymnastikkforbund, balnt annet trener 1 og sikringskurs.


Eirin Haglund

eirin@moveon.no

Eirin Haglund er utdannet fra Norges Dansehøyskole med en bachelor i dans med pedagogikk, med fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har også pedagogisk eksamen i klassisk ballett. Hos oss underviser hun nå i hip hop, PA grunnkurs, og klassisk ballet. 


Vi er stolte av våre samarbeidspartnere!