Våre trenere

VÅRE TRENERE

Vi har satt sammen et unikt trenerteam av trenere som jobber frem et riktig pedagogisk treningsopplegg i forhold til alder og nivå. 

Alle trenere kan utfylle hverandre.

Riktig koreografi er viktig for utviklingen av dansere både individuelt og i grupper.

Koreografi skal både være utfordrende og oppnåelig slik at danseren utvikles og føler gleden av å mestre nye elementer i dansen.

Les om hver enkelt trener under.


Ane Christensen - ane@moveon.no (Konkurransepartier)
Benedicte Tune - benedicte@moveon.no (Akrobatikk)

Camilla Hanssen - camilla@moveon.no (Performing Arts)
Ingvild Haugland - ingvild@moveon.no (Performing Arts og Hip Hop)
Kia Mikkelsen - kia@moveon.no (Konkurransepartier, cheerdance og TikTok)
Lotte Holene - lotte@moveon.no (Barnedans, Freestyle/Slow og Performing Arts)
Nathalie Sand Larsen - nathalie@moveon.no (Freestyle/Slow grunnkurs)
Silje Stave - silje@moveon.no (Konkurransepartier)


Silje Sogn Stave

Sportslig leder

silje@moveon.no


Silje har en bachelorgrad i sport management fra Norges Idrettshøgskole.

Hun har tidligere vært aktiv konkurransedanser, og vært på landslaget til Norges Danseforbund (ND), hun har også trener 1 og trener 2 utdanning gjennom ND samt dommerutdanning i FDJ og IDO grener.

Kia Mikkelsen

kia@moveon.no


Kia har en bachelorgrad i barnehagelærer og jobber til daglig som pedagogisk leder i barnehage. Hun har i tillegg til dette trener 1 og trener 2 utdanning gjennom ND, samt dommerutdanning i FDJ.

Kia har tidligere vært aktiv konkurransedanser i freestyle og slow.


Nathalie Sand Larsen

nathalie@moveon.no


Nathalie er vårt nyeste tilskudd i trenerteamet, og gjør en fatastisk jobb med våre ferskeste freestyle dansere.
Hun går toppidrett på Ski Videregående Skole, og er selv aktiv konkurransedanser innen Freestyle, Slow, Disco og Performing arts. Nathalie representerer klubben både nasjonalt og internasjonalt, og skal starte utdanningsløpet til Norges Danseforbund så snart muligheten byr seg. 

Ingvild Kristine Haugland

ingvild@moveon.no


Ingvild har trener 1 utdanning gjennom ND. Hun går den landsdekkende danselinjen på Edvard Munch Videregående. Hun er aktiv konkurransedanser i slow, jazz, moderne og show, og konkurrerer både nasjonalt og internasjonalt.

Ane Christensen

Ane@moveon.no


Ane har trener 1 utdanning gjennom ND. Hun har gått idrettslinjen på Ski Videregående og fullført førstegangstjeneste i militæret. Hun har også vært aktiv konkurranedanser i freestyle, slow og disco på nasjonalt og internasjonalt nivå. Nå studerer hun til å bli lærer.

Benedicte Grebstad Tune

benedicte@moveon.no


Benedicte har ansvaret for akrobatikk i klubben. Hun har selv bakgrunn fra turn, og har lang erfaring både som aktiv turner og trener.

Hun har en rekke utdanninger gjennom Norges Turn og gymnastikkforbund, balnt annet trener 1 og sikringskurs.


Camilla Hanssen

camilla@moveon.no

Camilla har danset i snart 20 år, derav flere oppsetninger og musikaler i Oslo, samt i ulike dansekompanier. Hun har utdannelse fra landsdekkende ballettlinje på Edvard Munch VGS i Oslo, samt en bachelorgrad i Music Theatre and Dance ved London Studio Centre i London. Camilla fullførte trener 1-utdannelse i 2016 gjennom ND og starter til høsten på trener 2 Hun har i hovedsak representert Norge i Performing Arts fom 2011-2017 og kan sikte med hele 30 internasjonale medaljer! Trass sin unge alder har Camilla undervist og oppdrått i både Norge, Europa og Asia.


Lotte Holene

lotte@moveon.no

Lotte har trener 1 utdanning gjennom ND. Hun har gått barne- og ungdomsarbeiderfag under videregående opplæring og er i gang med mastergrad som grunnskolelærer for 1.-7.trinn. Lotte er fortsatt aktiv danser i slow, freestyle, jazz og moderne på både nasjonalt og internasjonalt nivå.