informasjon om Idrettsreiser

 

Hvordan kan du dra på ferie samtidig som du støtter Move On ?

 

Enkelt- ved å bestille reisene dine via Move On sitt eget nettreisebyrå.

 

Move On i samarbeid med Idrettsreiser tilbyr alle sine medlemmer private og-feriereiser, jobbreiser, gruppe og- opplevelsesturer på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at Idrettsreiser gir en andel av inntektene (ca. 30%!) tilbake til Move On.

 

Hver reise som bookes gir penger tilbake til Move On. Dette kan skape gode inntekter for klubben.

 

Selskapet legger mye vekt på personlig kundeservice, gode brukerfordeler og sponsing av idrettsklubber.

 

Dette er tre gode grunner til å velge www.idrettsreiser.no/moveon.

 

1. INNTEKT

Nettbyrået er tilgjengelig for ALLE. Tilbudene gjelder for foreldre, besteforeldre, venner og kjente - alle som kjøper produkter på idrettsreiser.no/moveon er med på å gi inntekt til Move On. Det er ikke nødvendig å registrere seg. Det eneste du må gjøre er å skrive inn ” moveon” under bestillingen. Inntekten dekkes av Idrettsreiser.

 

2. PERSONLIG SERVICE

Idrettsreiser skreddersyr dine reiser etter behov, enten du kommer fra forbund, klubb eller som privatperson. Du kan booke selv på vårt nettreisebyrå, sende en forespørsel på mail eller ringe en av Idrettsreisers kunderådgivere. Når klubben viser oss tillit og sender sine reisekunder til oss, vil vi alltid tenke på kundens beste.

 

3. BRUKERFORDELER

-Idrettsreiser tilbyr effektiv gruppereisehåndtering. Inntekten tilfaller oppdragsgiveren.

-For private events inn- eller utland, benytter Idrettsreiser seg av gode samarbeidspartnere, med spennende tilbud. Vi sørger selvfølgelig for at inntekten kommer som avtalt.

-Idrettsreiser tilbyr særforbund og klubber et meget effektivt jobbreisekonsept i samarbeid med et av Norges største og beste forretningsbyråer: Berg-Hansen.

 

Jo flere reiser, jo mer penger får klubben.

 

Besøk oss på www.idrettsreiser.no/moveon for å se på tilbudet og få mer informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss:

Vi er stolte av våre samarbeidspartnere, men ønsker oss flere. Vil du inngå et samarbeid med oss, ta kontakt idag! Kontakt: info@moveon.no

Danseklubben Move on

Org.nr 997248244

Myrfaret 2

1406 Ski