Våre trenere

Følg oss:

Våre trenere

Vi har satt sammen et unikt trenerteam av trenere som jobber frem et riktig pedagogisk treningsopplegg i forhold til alder og nivå.

 

Alle trenere kan utfylle hverandre.

 

Riktig koreografi er viktig for utviklingen av dansere både individuelt og i grupper.

 

Koreografi skal både være utfordrende og oppnåelig slik at danseren utvikles og føler gleden av å mestre nye elementer i dansen.

 

Les om hver enkelt trener under.

Silje Sogn Stave

Alder: 23 år

Sportslig Leder

Utdanning:

Idrettslinje ved Frogn Vgs (2011-2014)

3. Året Sport Management ved Norges Idrettshøgskole (2015-d.d)

Hvor mange år du har drevet aktivt med dans:

Jeg har drevet med dans hele livet. Startet som 3 åring, og var med på min første konkurranse da jeg var 8 år. Siden det har jeg drevet aktivt med Konkurransedans på både bredde- og toppnivå.

Hvor mange år du har jobbet på Move On:

Jeg har jobbet på Move on siden oppstart i 2011, og var tidligere en del av trenerteamet på Studio 1. Da de valgte å legge ned sine lokaler i Ski ble det en naturlig overgang for meg til Move on.

Hvorfor du brenner for dans og trening av barn og unge:

Jeg har drevet med dans så lenge jeg kan huske, dans har gitt meg så mye glede, erfaringer og lærdom noe jeg tar med meg resten av livet. Dette er erfaringer jeg ønsker å dele med andre.

Da jeg selv la danseskoene på hylla var det ingen tvil om at jeg ønsket å videreføre det jeg selv hadde lært av mine dyktige trenere. Det å få drive med dans som jobb er en helt fantastisk mulighet som jeg er veldig takknemlig for.

Det å kunne bety noe for noen, og kanskje kunne hjelpe dem til å nå sine mål, eller til å oppleve danseglede er noe jeg brenner for.

 

 

Elena Engelstad Andresen

Alder: 27 år

Utdanning: Danselinjen på Ski videregående skole. 2 år på Bårdar (musikaldans). 1 år på Bårdar International Musical. Mastergrad fra Mountview Academy of Thetre Arts. personlig trener - utdanning fra Active Education.

Hvor mange år du har drevet aktivt med dans: Jeg har danset helt siden jeg var 6 år gammel.

Hvor lenge har du jobbet i Move On: Siden 2011

Hvorfor du brenner for dans og trening av barn og unge: Jeg liker å kunne videreføre gleden av dans, og kunne kombinere fysisk aktivitet med glede og musikk.

Ane Christensen

I Permisjon

Alder: 18 år

Utdanning: Trener 1 utdannelse fra Norges danseforbund. Idrettslinja på Ski Videregående.

Hvor mange år du har drevet aktivt med dans:

Jeg har danset siden jeg var 2 år, og vært med på Move On fra det ble startet i 2011.

Hvor lenge har du jobbet i Move On: Siden høsten 2014

 

Ida Christensen

Alder: 17 år

Utdanning: Aktivitetsleder.

Hvor mange år du har drevet med dans: Jeg har drevet med dans siden jeg var liten, og de siste 7 årene har jeg deltatt i konkurranser.

Hvor lenge har du jobbet i Move On: Siden november 2016

Hvorfor du brenner for dans og trening av barn og unge: Jeg er veldig glad i å danse, og det er morsomt å være sammen med barna, og se at de utvikler seg gjennom dansen.

Elena Aspholm

Alder : 25 år

Utdanning: Bachelor i dans med dansepedagogikk fra Norges dansehøyskole (2011-2014). Idrettsvitenskap (2015-2016) på Norges Idrettshøgskole. Årstudium i praktisk pedagogikk (PPU) på Norges Idrettshøgskole (2016-2017). Jobber som idrettsfag og kroppsøvingslærer ved Roald Amundsen vgs ved siden av dansepedagog yrket.

Hvor mange år du har drevet aktivt med dans:

Jeg har jobbet aktivt som dansepedagog i 9 år. Jeg har danset 12 år på ballettskolen i ski før Ski vgs danselinje i tre år og Norges dansehøyskole i tre år. Nyutdannet fra dansehøyskolen fikk hun jobb i sommermusikalen "Tordenskjold en ekte sjøhelt? " og julemusikalen "Tre nøtter til askepott" i Fredrikstad. Våren 2015 fikk hun Statens kunstnerstipend fra Kulturrådet for å reise jorden rundt å fordype seg i ulike folkedanser.

Hvor mange år du har jobbet på Move On: Hun har vært trener for Move On siden oppstarten i 2011. Underviser i barnedans, jazzdans og hip hop

Hvorfor du brenner for dans og trening av barn og unge: Det er ingen ting som gleder meg mer enn å formidle min bevegelsesglede til barn og unge. Jeg brenner for å gi elevene mestringstro, selvtillit og tilhørighet. Det er som er så fantastisk med dans er at elevene lærer å utrykke følelser, tanker og historier med kroppen. Følelsen av å stå foran 30 dansere som mister seg selv i dansen og lever seg inn i en drømmeverden vil jeg aldri miste. Jeg syntes det er så interessant å tilpasse undervisningen til alle de unike elevene slik at de har muligheten til å utvikle seg som dansere og personer. Det er veldig givende å følge elevenes utvikling på Move On.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caroline (Kia) Mikkelsen

Alder: 25 år

Utdanning: Har trener 1 og trener 2 utdanning, og er utdannet dommer i Norges danseforbund. Har også en bachelor i barnehagelærer og jobber også som pedagogisk leder i barnehage.

Hvor mange år du har drevet aktivt med dans: Jeg har danset så lenge jeg kan huske og har konkurrert i 16 år.

Hvor mange år du har jobbet på Move On: Jeg begynte å jobbe på Move On i 2013. (Har også hatt assistent og vikartimer fra jeg var 15 i andre klubber)

Hvorfor du brenner for dans og trening av barn og unge: Jeg elsker å se gleden barn og unge viser av å få bevege seg til musikk. Og også å se og få være med på utviklingen deres.

Alder: 21 år

Utdanning: Hjelpetrenerkurs, Turnforbundet

Trumblingkurs, Sikringskurs i trampett, Trener1, Skadekurs

Hvor mange år har du drevet med turn: Jeg har hold på med turn fra 1-10 klasse, innenfor ulike typer turn. Har vært trener siden 2011.

Hvor lenge har du jobbet i Move On: Siden februar 2017

Hvorfor brenner du for turn og trening av barn og unge:

Turn er en sport som jeg er veldig glad i selv, og trives veldig godt med å holde på med. Jeg ser utviklingen og treningsgleden til barna, hvordan de vokser som utøvere og som personer. Jeg får veldig mye tilbake selv gjennom trenerrollen.

Benedicte Grebstad Tune

Vi er stolte av våre samarbeidspartnere, men ønsker oss flere. Vil du inngå et samarbeid med oss, ta kontakt idag! Kontakt: info@moveon.no

Danseklubben Move on

Org.nr 997248244

Myrfaret 2

1406 Ski