Informasjon om nyttårsforestillingen

Følg oss:

BLI MED PÅ NYTTÅRSSHOW 2018!

 

Danseklubben Move On sitt Nyttårsshow er årets store begivenhet for våre dansere, trenere, foreldre, søsken og besteforeldre!

 

På Nyttårsshowet kan ALLE være med, fra minste lille barnedanser til de eldste ungdommene våre!

 

Nå er vi endelig tilbake i Ski Rådhusteater og vi gleder oss til å sette opp et fantastisk show i nye og flotte lokaler! Dato for showet er fredag 19. januar. Det skal settes opp to skoleforestillinger på dagtid, og en forestilling på kvelden (ca kl 18) hvor familie og venner kan komme å se på.

 

 

NB: Fristen for å melde seg som danser til nyttrsforestillingen har gått ut.

 

 

Her må du fylle in informasjon om danser, og krysse av for om danser kan/vil være med på show hele dagen eller bare på kvelden (barnedans skal kun delta på kvelden og kan sitte sammen med foreldre i salen før og etter sine show).

 

Nyttårsshowet koster ingenting for danserne å være med på!

 

Husk også å krysse av for om dere kan bidra med noe i forbindelse med arrangementet, vi trenger kaker, noen i kiosken, og spesielt noen til å hjelpe i garderobene,- det er mange kostyme-skift og vi trenger en del hjelp for at arrangementet skal være mulig å gjennomføre.

 

De som hjelper til i garderobene på kveldsforestillingen får selvsagt se en av de andre forestillingene på dagtid sånn at man får med seg showet.

 

Frist for å melde seg på er søndag 3/12 kl 22.00. PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER.

 

Dere MÅ overholde denne fristen, for vi starter med å øve allerede fra uke 49. Alle må påberegne at det blir noen øvinger i ukene 49 ,50, 51 ,1 ,2 og 3. Siste uken før showet er det gjennomkjøring av alle show i studio onsdag eller torsdag.

 

Info om treninger, kostymer, billetter til kveldsforestillingen med mer kommer på mail til de som melder seg på, og legges også ut på DK MoveOn (lukket facebook-gruppe for medlemmer).

 

Vi gleder oss!!!

 

Hilsen Danseklubben MoveOn

 

Vi er stolte av våre samarbeidspartnere, men ønsker oss flere. Vil du inngå et samarbeid med oss, ta kontakt idag! Kontakt: info@moveon.no

Danseklubben Move on

Org.nr 997248244

Myrfaret 2

1406 Ski